badmeubel
op maat

Ontspan je in een badkamer die precies bij je smaak past. Dat begint bij een sfeerbepalend badmeubel op maat. Natuurlijk denk je aan ultiem gemak. Is het gemakkelijk schoon te maken? Heb je genoeg lades voor het hele gezin? Maar het mag er ook mooi uitzien. Daarom kies je alles, van wastafel, tot handgreep, helemaal zelf uit.

de wastafel als basis

Een badmeubel op maat begint vaak bij het uitzoeken van een mooie wastafel. Misschien heb je er al een op het oog. Van daar kunnen we verder op zoek naar de perfecte combinatie van onderkast, kasten, spiegel, spiegelkast, accessoires en kranen.

We bieden een ruime selectie aan wastafels in verschillende materialen. Je kunt kiezen voor natuurlijke materialen zoals mineraal of keramiek. Als je gaat voor een solid surface of composiet wastafel, kun je die zelf samenstellen en maken we die tot op de millimeter nauwkeurig passend bij je badkamer.

solutions

Heb je één meter vierenzeventig over? Dan maken we een kast voor je met precies die afmetingen. Dankzij het Solutions programma heb je een oplossing waarmee je de ruimte in je badkamer optimaal benut. 

Ook de indeling van je kastladen of deuren bepaal je helemaal zelf. Wil je hoge flessen kwijt? Dan maken maken we het passend. Op maat is bij BTBadmeubelen écht op maat. Voor een vaste prijs elke maat en uitvoering op je eigen wens gemaakt.

match programma

Nu de basis staat, kun je verder met een spiegelkast of spiegel op maat met stijlvolle achtergrondverlichting. Wil je een hoge inbouwkast voor extra opslagruimte? Daar kan je zo creatief mee omspringen als je zelf wilt. Sommige klanten gebruiken vrijkomende ruimte in hun inbouwkast voor kunst, kaarsen of planten. Met het matchprogramma maak je je badmeubel compleet.
detail greep durya badmeubel op maat btbadmeubelen

elk detail telt

Wat is het fijn als de eerste la die je elke dag opendoet precies op je ochtendritueel is ingesteld. Een ingebouwd stopcontact voor je scheerapparaat? Handige stapelbare bakjes om de ruimte in te delen? Misschien ladeverlichtingen om alles goed te kunnen zien zonder dat je gelijk het grote licht hoeft aan te doen?

Een essentieel 'detail' is de kraan. Er is weinig zo bepalend voor de look-and-feel van je badmeubel op maat. We besteden er daarom ook extra veel aandacht aan. Het luxe merk Cristina is ons huismerk, prachtig Italiaans design van hoge kwaliteit.

MATERIAAL & KLEUR

Het mag ook gewoon wit zijn. Maar wij weten van onze leveranciers & ontwerpers dat er zoveel meer mogelijk is.

Misschien een retro stijl, art-deco of een Aziatisch thema? De keuze voor materialen speelt een grote rol in de uitstraling van je badmeubel. Niet van echt te onderscheiden houtdecors, een marmer of natuursteen look, uitgevoerd in composiet of Solid-Surface .
sfeerfoto onderkast solutions btbadmeubelen

Kom een kijkje nemen

"Je ziet toch overal hetzelfde."

Dat willen we nooit meer horen. Je badkamer is de plek waar je je dag begint, eindigt, mooi maakt, reinigt, ontspant, bezint, en daar mag best wat moeite inzitten.

Met onze jarenlange ervaring en passie voor ons vak helpen we je graag met inspiratie. Kom een keertje langs in onze showroom in Veldhoven.
© de inhoud van deze website is eigendom van BTBADMEUBELEN - alle rechten voorbehouden -  2017 - bedrijfswebsite