opbouw maatwerk badmeubel

Een Badkamermeubel op maat. Hoe doen we dat.


Ontspan je in een badkamer die precies bij je smaak past. Dat begint bij een fraai badmeubel op maat, sfeerbepalend in je badkamer. Natuurlijk denk je aan ultiem gemak. Is het gemakkelijk schoon te maken? Heb je genoeg lades voor het hele gezin? Maar het mag er ook mooi uitzien. Daarom kies je alles zelf uit, van wastafel, tot handgreep, tot verlichting, indelingen etc.

Klaar voor de start, Wastafel !

Een badmeubel op maat begint vaak bij het uitzoeken van de wastafel. Misschien heb je er al een op het oog. Vervolgens kunnen we verder op zoek naar de perfecte combinatie van deze wastafel met onderkast, kasten, spiegel, spiegelkast, accessoires en kranen. Wij bieden een ruime selectie aan wastafels in verschillende materialen en kleuren. Je kunt kiezen voor natuurlijke materialen zoals mineraal of keramiek. Als je gaat voor een solid surface of composiet wastafel, kun je die zelf samenstellen en maken we die tot op de millimeter nauwkeurig passend in je badkamer.

mineraal composiet wastafel topsolid btbadmeubelen
Boven ziet u model Durya v.v. wastafelblad in TopSolid mat wit.

 1. De keuze van een wastafel

  Heb je al een wastafel op het oog, of bent je nog op zoek. Bij BTBadmeubelen zijn we gewend te werken met onze eigen modellen en maten, maar ook bieden we oplossingen i.c.m. wastafelbladen van andere fabrikanten.

 2. Een wastafel op maat

  Korte uitleg en/of intro over wat het betekent om een wastafel op maat te laten maken. Hier achter vind je een uitgebreide pagina, met alle informatie m.b.t. materialen en kleuren.


 3. Een afdekblad met waskom

  De meest éénvoudige wijze om een meubel op maat te maken, vrijwel altijd passend te maken met een afdekblad (in diverse materialen). Daarop zijn dan één of meerdere waskom(men) te plaatsen. Een enorme keuze in combinaties is mogelijk in materiaal en kleur.

Solutions. Een oplossing voor elke wastafel.

Heb je één meter vierenzeventig over? Dan maken we een kast voor je met precies die afmetingen. Dankzij het Solutions programma heb je een oplossing waarmee je de ruimte in je badkamer optimaal benut. Ook de indeling van je laden of deuren bepaal je helemaal zelf. Wil je hoge flessen kwijt? Geef dit aan en we maken het passend. Op maat is bij BTBadmeubelen écht op maat. Voor een vaste prijs is elke maat en uitvoering op je eigen specifieke wens gemaakt.

De kleur van deze onderkast is Hoogglans lak bruin

 1. De onderkast

  Bepaal je wens, wil je deuren of voor laden, je mag het ook combineren, je bepaalt dat zelf. In de techniek voor laden, scharnieren, beslag kiezen we voor de kwaliteit Blum.

 2. Materiaal & kleur

  Wij maken gebruik van vele materialen, decors en structuren. De allernieuwste materialen en designs kun je toepassen binnen ons programma.In samenwerking met gerenommeerde fabrikanten kunnen wij de trend volgen en bieden we de allernieuwste kleuren en dessins aan. Heb je specifieke wensen, dan zoeken wij samen met je naar een oplossing.

Het Match programma.

De basis staat nu, maar je wil wellicht een compleet meubel, met extra kasten, een spiegelkast of spiegel op maat met stijlvolle achtergrondverlichting. Heb je een nis voor een inbouwkast voor nog meer extra opslagruimte? Daar kan je zo creatief mee omspringen als je zelf wilt. Door slimme oplossingen creëer je ruimte voor bijvoorbeeld decoratie en kunst, een persoonlijke invulling.
Het Match programma maakt dat allemaal mogelijk.

match programma
Durya set met extra brede, hoge kast

 1. Extra kast(en)

  Wij bieden enorme veel mogelijkheden in extra kasten, in vrijwel elke maat en uitvoering, deuren, laden, met waskorf of open kasten. Standaard voor je op elke gewenste maat.

 2. Spiegels en spiegelkasten

  Spiegels en spiegelkasten op maat, passend in een nis of ingebouwd. Met armatuur of indirect verlicht. Extra elektra opties, of draadloos schakelen is tevens mogelijk.

 3.  

Accessoires

De details maken het af, binnen het Match accessoire programma vind je vele opties; laden met verlichting of vak-verdelingen in leer. chique inlegmatten, luxe grepen, klassieke grepen, afvoerpluggen in kleur, een meubel op poten wellicht?, consoles, handdoek houders. Veel is mogelijk.

cristina kraan zwart

Kranen

Exclusief leverancier Cristina.

Ga naar pagina

Armatuur L05

Armaturen

Bekijk onze unieke selectie van verlichting.

Ga naar pagina

gouden greep furnipart edge straight

Grepen

De nieuwste grepen maken het gehele meubel af.

Ga naar pagina

ladeverdeling taor btbadmeubelen

Ladeverdelingen

Organisatie van de lade, praktisch en fraai.

Ga naar pagina