Decolegno is een Nederlandse leverancier van plaatmateriaal van de Italiaanse producent Cleaf

 

DecoLegno biedt u een uitgebreide collectie spraakmakend en inspirerend Plaatmateriaal van het innoverende Italiaanse merk Cleaf. Omdat Cleaf met speciaal ontwikkelde hoogwaardige processen werkt, is iedere plaat die uit de pers komt een waar kunststuk. U heeft bovendien keuze uit een collectie van ruim 240 kleurvarianten, trendy structuren en unieke designs die ieder jaar wordt aangevuld met nieuwe trends en innovaties. Zo vindt u voor ieder project en voor iedere opdrachtgever altijd een passende oplossing in onze HPL of DecorSpaanplaat.

 

Cleaf

DecoLegno betrekt haar Decoratieve plaatmateriaal van de toonaangevende fabrikant Cleaf uit Italie. Op de site van Cleaf treft u een overzicht van het uitgebreide programma wat zij kunnen leveren. DecoLegno heeft een keuze gemaakt uit dit programma wat wij op voorraad houden voor de Nederlandse en Belgische markt. De website van Cleaf geeft u veel inspiratie en is altijd up to date met de nieuwste ontwikkelingen.

Lees hier meer over Cleaf

 

Alle informatie over Decolegno die u hier onder vind is eigendom van de Decolegno en is puur voor informatieve doeleinden in de kennisbank van BT Badmeubelen geplaatst. Via deze link gaat u naar de originele informatie