De kranen van BTBadmeubelen.

Wij leveren vrijwel exclusief kranen van het Italiaanse Cristina, omdat zij perfect aansluiten bij onze standaard van vormgeving, als wel bouw kwaliteit en service. 

Direct naar modellen

Hoogwaardige kwaliteit kranen voor uw wastafel

De kwaliteit van het product is het resultaat van een nauwkeurige controle van elke stap van het productieproces, gecombineerd met de betrouwbaarheid van de gebruikte grondstoffen. Dit heeft de acquisitie jaar na jaar mogelijk gemaakt van de belangrijkste internationale kwaliteitscertificaten en de kwaliteitscertificering van het bedrijf volgens de UNI EN ISO 9001-norm.

Cristina di Rubinetterie

In de derde generatie blijft de Cristina familie in de waarde van innovatie geloven, voortdurend investeren in onderzoek en technologische ontwikkeling, evenals in de esthetische evolutie van het product.

De samenwerking met internationale gerenommeerde designbedrijven, waaronder Makio Hasuike & Co - die de Esempio, Diario en Rubinetto-series heeft gecreëerd - bevestigt de grote aandacht die aan de vorm wordt besteed, evenals de kwaliteit van het product.

Maar er zijn veel creatieve onderwerpen die het CRISTINA assortiment nieuwe serie kranen hebben verbeterd, van de MC2 Architetti Associati studio voor de King and Queen-serie, Studio Dal Lago voor Seltz, naar Wilmotte & Industries for Modul.

Modellen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Art Elite

Beak

Bollicine

Ix

King

Modul

Pix

Queen

Rubinetto

Tricolore Retro

TricoloreVerde

Unix