Solid Surface

Vast oppervlak, letterlijk vertaald. Dat geeft meteen de belangrijkste eigenschap weer, namelijk geen poriën in het materiaal.
Het materiaal bied enorme vrijheid in vormgeving door de verschillende verwerkingsmethoden. Ons programma Solid Surface omvat standaard producten zoals wastafelbladen, waskommen en accessoires, daarnaast bieden we onze maatwerkbladen aan in Solid Surface.

 

Wat is Solid Surface?

Solid Surface is een samengesteld materiaal, dat voor twee derde bestaat uit het mineraal aluminium tri-hydroxide (ATH). Dit mineraal blijft over als restproduct bij het verwerken van Bauxiet tot aluminium. Samen met acryl en de nodige kleurpigmenten vormt dit Solid Surface. Deze speciale samenstelling van grondstoffen werd 50 jaar geleden in Amerika ontwikkeld.
Sindsdien is Solid Surface een populaire toepassing voor interieur en exterieur.


BTBadmeubelen verwerkt Solid Surface van de bekende fabrikanten zoals Corian ® / Himacs ® / Hanex ® / Porcelanosa / Kerrock en andere gerenommeerde merken.
We maken keuze op kleur, kwaliteit, modelaanbod en verwerking.

witte badkamer

Waarom is Solid Surface perfect voor uw badkamer

Het materiaal is licht van gewicht, poriënvrij, daardoor trekt niets in het materiaal (verontreinigingen), zeer eenvoudig in onderhoud, slijtvast.  

Kenmerk 1

Materiaal voelt "zacht" aan, het neemt bovendien de omgevingstemperatuur aan, daardoor voelt het prettig.Door het matte oppervlak ontstaat de chique"" uitstraling

Kenmerk 3

Solid Surface wastafelbladen op maat zijn echt volledig zelf samen te stellen. Geheel naadloos worden waskommen verwerkt in wastafelbladen op maat. Jij bepaalt zelf de afmeting en samenstelling van de wastafel.

Kenmerk 2

Agressieve materialen hebben geen invloed op het materiaal, je "mag" knoeien met haarverf of lippenstift. Beschadigingen en krassen zijn eenvoudige weg te werken. Schoonmaken kan zeer eenvoudig met schuursponsje en schuurmiddel

Kenmerk 4

Het meest bekend in mat wit, echter door de nieuwste technieken bieden we marmerachtige kleuren in unieke designs aan in een breed kleurenpakket.

Beschikbare producten in Solid Surface

Solid Surface bieden we aan in: standaard modellen wastafelbladen, maatwerk wastafelbladen, waskommen, afdekbladen en accessoires.

Wastafels op maat

Je mag deze zelf samenstellen, wij ondersteunen je graag bij het ontwerp. In Solid Surface is ontzettend veel mogelijk.

Laat mij deze wastafels zien

Wastafels vaste maat

Diverse modellen wastafelbladen in Solid Surface in standaard maten, te combineren met onze meubelen met de vele opties.

Laat mij deze wastafels zien

Waskommen opbouw

Kies je opbouw waskom, half-inbouw of onderbouw en plaats deze waar je wil, volledige vrijheid in het samenstellen van je opstelling.

Laat mij deze kommen zien

Toilet Fonteintjes

Een brede keuze aan oplossing voor in je toilet, maar ook exact op maat is mogelijk We kunnen dit weer aanvullen met leuke meubelen.

Laat mij deze fonteintjes zien